Нарачај онлајн

Добредојдовте во

Pizza Metro

Лоцирани во срцето на градот, Ви нудиме неверојатно уживање во вкусна храна и одличен и релаксирачки амбиент. Нарачајте достава или подигнете ја Вашата нарачка од нашата локација.

Нарачај онлајн

Откријте го нашето мени

Мени

Секогаш најбитни ни се квалитетните состојки кои ги користиме и добрата комбинација на вкусови. Врвни рецепти правени од посветени кувари. Секогаш тука за да Ви дадеме незаборавно уживање со вистинска храна!

Најдобар Избор

Незаборавен вкус!

Секогаш подготвено свежо и вкусно. Се од интересни комбинации за сосови за тестенини, до сирења во фурна за секоја годишна сезона, до пици со неверојатен вкус кои освојуваат уште од првиот залак. Нарачајте и уживајте во одлична храна одсега и онлајн!

Тестенини

temna

Сирења во фурна

topeno

Пици

pizza

АДРЕСА

Широк Сокак 18, Битола Р.Македонија

СЛЕДЕТЕ НЕ

КОНТАКТ

contact@pizzametro.mk
 047-234-288