Контакт

Ви стоиме на располагање за контакт. Слободно контактирајте не и поставете ги сите прашања што Ве интересираат. Следете не на нашите социјални мрежи за понуди, промоции и новости.

Социјални медиуми

контакт Информации

Адреса

Широк Сокак 18, Битола, Македонија

Телефонски број

047 234 288

Електронска пошта

contact@pizzametro.mk

АДРЕСА

Широк Сокак 18, Битола, Македонија

СЛЕДЕТЕ НЕ

КОНТАКТ

contact@pizzametro.mk
047-234-288