Авторски права

Почитувани, добредојдовте на нашиот вебсајт на Pizza Metro. Во продолжение ќе бидат наведени правилата на користење на вебсајтот, можностите и услугите што ги нуди самиот сајт, а исто така и правилата кои што треба да бидат почитувани од членовите и корисниците на сајтот. Со користењето на сајтот на Pizza Metro како официјален вебсајт на овој локал, содржините и услугите кои ги нуди, се смета дека членовите и корисниците се запознаени со овие услови за користење и дека воедно ги прифаќаат.

УСЛУГИ
Pizza Metro Ви овозможува целосен пристап до содржините на сајтот што значи дека секој посетител, член има слободен пристап до сите содржини кои ги нуди Pizza Metro.

Pizza Metro нуди преглед на менито на локалот и онлајн нарачка на храна од локалот. Неколку битни информации за онлајн нарачката се тоа што личните информации кои ги доставувате при нарачка (име, презиме, е-пошта, телефонски број и адреса на живеење) нема да бидат злоупотребени и ќе бидат користени само во контекст за успешна онлајн нарачка. Исто така има опција да Ве запамети како корисник при првата онлајн нарачка за нареден пат да не треба да ги внесувате истите податоци. Ви гарантираме дека Вашите лични податоци се безбедни на нашиот сајт. Со онлајн нарачката Ви овозможуваме полесен начин да нарачате со тоа што може да изберете опција дали сакате да Ви биде доставено до Вашиот дом или пак Вие ќе ја подигнете нарачката од локацијата на локалот.

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ
На корисниците и членовите на Pizza Metro не им е дозволено: правење на лажни нарачки во туѓо име, користење на лажни податоци за правење нарачки односно злоупотребување на системот за онлајн нарачки
-намерно објавување и размена на содржини што содржат вируси или слични злонамерни компјутерски датотеки или програми за уништување или ограничување на работата на кој било софтвер или хардвер и телекомуникациска опрема

АВТОРСКИ ПРАВА
Сите корисници кои направиле нарачка на страната имаат дадено целосно право за користење на услугата за онлајн нарачка. Содржините на вебсајтот и услугите се заштитени со авторски права.

АДРЕСА

Широк Сокак 18, Битола, Македонија

СЛЕДЕТЕ НЕ

КОНТАКТ

contact@pizzametro.mk
047-234-288